Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Διεγράφη μέλος του ΠΑΣΟΚ – Συνομιλούσε με την ανήλικη

Ένα μέλος του ΠΑΣΟΚ διεγράφη από το κόμμα καθώς φέρεται να είχε έρθει σε διαδικτυακή επαφή με τη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό. Την είδηση έκανε γνωστή, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Σπυρόπουλος, το μέλος του ΠΑΣΟΚ, μιλούσε με το ανήλικο κορίτσι μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, όπου ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε.«Δεν έχουμε κανένα επίσημο στοιχείο από την αστυνομία και την έρευνα που γίνεται. Υπήρχαν κάποιες πληροφορείς, που όπως μπορέσαμε διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος. Η υπόθεση αυτή πρέπει να καθαρίσει» τόνισε ο γραμματέας του κόμματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, πρόκειται για μέλος σε τοπική οργάνωση στη Ρόδο από τον οποίο ζητήθηκε πάραυτα η παραίτηση και αποχώρηση του, όπερ και έγινε.

Σημειώνεται ότι στη διαγραφή μέλους του κόμματος, που είχε επικοινωνία με την 12χρονη στον Κολωνό προχώρησε και ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγες ημέρες.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Παπαδημούλης – Πάτερ Αντώνιος: Αν όσα καταγγέλλονται είναι αλήθεια, θα ζητήσω να αφαιρεθεί το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη
Verified by MonsterInsights