Εξαπλή βράβευση για το τμήμα Αισθητικής Γυναικολογίας του ΙΑΣΩ.

Η Μαιευτήρας Χειρ. Γυναικολόγος και υπεύθυνη του τμήματος Αισθητικής Γυναικολογίας ΙΑΣΩ, Έφη Ρομποτή, με εφόδια τις γνώσεις και την πάνω από 28 χρόνια εμπειρία της στον χώρο, έχει ως μια από τις προτεραιότητες της την σωστή ενημέρωση και πληροφόρηση των γυναικών για τα γυναικολογικά θέματα. 

Το τμήμα της Αισθητικής Γυναικολογίας του ΙΑΣΩ, κέρδισε έξι βραβεία και η υπεύθυνη του τμήματος και Μαιευτήρας Χειρ. Γυναικολόγος, Έφη Ρομποτή, δήλωσε: «Αισθάνομαι χαρά και υπερηφάνεια για την εξαπλή βράβευση θεραπειών μας στο τμήμα Αισθητικής Γυναικολογίας του ΙΑΣΩ. Και όταν η βράβευση γίνεται από τα Medical Beauty Awards η ικανοποίηση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αλλά και υπόσχεση για υψηλότερους στόχους.»

Αναλυτικά τα βραβεία: 

Platinum βραβείο στην κατηγορία καινοτόμες θεραπείες, για το υαλουρονικό οξύ, για την ανάπλαση και ανανέωση κόλπου και αιδοίου.

Gold στην κατηγορία Best PRP Treatment για την ανάπλαση και ανανέωση κόλπου και αιδοίου.

Gold στην κατηγορία Vaginal Rejuvenation Treatments- Best Lasers για το κολπικό laser για την ανάπλαση και ανανέωση κόλπου και αιδοίου.

Gold στην κατηγορία Best Injectable Treatment για το Υαλουρονικό Οξύ. 

Gold στην κατηγορία Best Innovation Vaginal Rejuvenation Treatment, για τις Ραδιοσυχνότητες (RF) για την ανάπλαση και ανανέωση κόλπου και αιδοίου.

Silver στην κατηγορία Best Innovation Vaginal Rejuvenation Treatment, για το ‘’Mommy Makeover’’, θεραπεία αποκατάστασης μετά τον τοκετό.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο κανάλι της Μαιευτήρος Χειρ. Γυναικολόγου και υπεύθυνη του τμήματος Αισθητικής Γυναικολογίας ΙΑΣΩ, Έφη Ρομποτή στο Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=6p4zc3PxXDk 

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Σε έξαρση οι ιώσεις του αναπνευστικού – Ανάρπαστα τα αντιπυρετικά, τα σιρόπια, οι καραμέλες για το λαιμό
Verified by MonsterInsights