Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν ξέρω αν θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση

Στο τηλεοπτικό της μέλλον τονίζοντας πως δεν ξέρει ακόμα με σιγουριά αν θα ήθελε να επιστρέψει στην μικρή οθόνη, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not».

«Δεν είναι αυτοσκοπός να κάνεις τηλεόραση, η τηλεόραση για εμένα ήταν ένα πέρασμα. Ένα πολύ δημιουργικό και ουσιαστικό πέρασμα. Ίσως ήταν ένας τρόπος για να αποκτήσω σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους και να μεταφέρω αυτά τα συναισθήματα. Αυτοσκοπός για εμένα η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ γι’ αυτό κατάφερα να κάνω οικογένεια, να έχω φίλους στη ζωή μου που δεν έφυγαν ποτέ. Για εμένα η τηλεόραση ήταν ένας αυτοκαθορισμός δημιουργικός, κάτι πολύ ενδιαφέρον γιατί δημιούργησα ένα δικό μου concept το οποίο παρέμεινε 14 χρόνια πρώτη γραμμή» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και πρόσθεσε:

«Η αγάπη του κόσμου μου λείπει αλλά την εισπράττω από τα social media. Δεν ξέρω αν θέλω να γυρίσω στην τηλεόραση, πραγματικά. Θέλω να κάνω καινούρια πράγματα κάθε φορά και δεν μπορώ να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου».

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Ελένη Δήμου: Έχω κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου αλλά την ζωή μου πίσω δεν την πήρα

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: