Τσαλίκης για Big Brother: Με κοροϊδέψανε και κοροϊδέψανε τον κόσμο, νιώθω αηδία

Τα «έσπασαν» ο ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Τσαλίκης για το Big Brother, ένα θέμα που έχει πάρει την νομική οδό καθώς ο σταθμός θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης και έστειλαν εξώδικο στον τραγουδιστή.

«Πολύ μεγάλη στενοχώρια, πολύ με πείραξε και με έθιξε σαν άνθρωπο. Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω, γιατί η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό. Είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθώ. Από εδώ ξεκίνησε ένα #MeΤοο, ήρθε η Ζέτα Δούκα και άνοιξε την καρδιά της. Παιδιά, κακοποίηση δεν είναι μόνο η σεξουαλική κακοποίηση. Είναι και ο βιασμός της ψυχής ενός ανθρώπου», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στο MEGA.

«Το ύψιστο μέσο για να διαφυλάξει τη δουλειά του κανείς είναι ένα συμβόλαιο. Είναι ένα συμβόλαιο που σε δεσμεύει εννέα μήνες, από 15 Απριλίου μέχρι τέλη Γενάρη ήμουν δεσμευμένος. Έφτιαξα το πρόγραμμα μου γι’ αυτό και θα ήμουν ο πιο interactive παρουσιαστής του Big Brother», πρόσθεσε.

Big Brother: Δεν έχω κάτι με το ΣΚΑΪ, έχω με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις υποθέσεις του

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκαθάρισε πως όλη του η οργή αφορά μόνο τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις υποθέσεις του καναλιού.

«Δεν έχω κάτι με το ΣΚΑΪ, έχω με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις υποθέσεις του ΣΚΑΪ. Νιώθω τρομερή απογοήτευση και αηδία. Με κοροϊδέψανε και κοροϊδέψανε τον κόσμο. Ο ΣΚΑΪ σας κορόιδεψε όλους. Μου έδειξαν ένα mail που στην ουσία έλυναν το συμβόλαιό μου, μου άνοιξε η μύτη και με έτρεξαν στον καρδιολόγο».

«Δεν μπορούσα να μιλήσω. Κλείνω ραντεβού με την Μαραγκουδάκη και δεν πήρα απάντηση. Λες μ[…] της λέω […] Δεν ήμουν καλός στη συμπεριφορά μου. Της είπα ότι το τερατούργημα που βλέπει είναι ο καθρέφτης της συμπεριφοράς της. Τους έδωσα μία εβδομάδα για να μου δώσουν άλλο πρότζεκτ» είπε.

Διάβασε και αυτό  Δυνατά: Η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ

Το εξώδικο

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως το κανάλι του έστειλε εξώδικο και του ζητάει χρηματική αποζημίωση «Ο ΣΚΑΪ έπαιξε ένα παιχνίδι και το παίζει ακόμα» είπε.

«Εγώ δεν θα μίλαγα καθόλου. Χτύπησε το τηλέφωνό μου από πολλούς παρουσιαστές και μου είπαν για απίστευτες συμπεριφορές, για καναλάρχες που διαλύουν ζωές. Αν το κάνουν αυτό σε μένα μετά από 22 χρόνια, τι θα κάνουν στο νεαρό απόφοιτο δημοσιογραφικής σχολής; Αυτό που ρώτησα και τους παρουσιαστές ήταν γιατί δεν μιλάτε; Μου είπαν πως 4-5 πόρτες είναι τα μαγαζιά, δεν μπορείς να κλείσεις πόρτες» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Θέλουμε να τα βάλουμε με οποιοδήποτε δεν σέβεται την αξιοπρέπεια μας, τον επαγγελματισμό μας και την ψυχή μας. Θα πρέπει να σέβονται, θα το πάω μέχρι τέλους».

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: