Το νέο σήμα του Mega είναι στον… αέρα: Οι αλλαγές στην εικόνα του καναλιού

Μια ανάσα από το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν και το Mega ανανεώθηκε. Ο σταθμός έχει βγάλει πλέον στον «αέρα» τα νέα λογότυπα του, τα νέα γραφικά αλλά και το μουσικό σήμα το οποίο τα «ντύνει».

«To MEGA αλλάζει, μεταμορφώνεται, εξελίσσεται. Περνάει στη νέα εποχή με όραμα και υψηλούς στόχους.  Νέα idents, νέα γραφικά, νέο μουσικό σήμα βρίσκονται ήδη on air και διαμορφώνουν τη σύγχρονη εικόνα του» αναφέρει το Mega στην ανακοίνωση του για το νέο σήμα του σταθμού.

«Με βασικό δημιουργικό άξονα το λογότυπο του καναλιού, κάθε ένα από τα σήματα (idents) αποκτά ξεχωριστό  χαρακτήρα, ύφος και συμπεριφορά. Ταυτίζεται με διαφορετικές καταστάσεις και συναισθήματα. Γιατί, το MEGA δεν είναι απλά ένα λογότυπο καναλιού… Μέσα από την τρισδιάστατη απεικόνισή του, το λογότυπο γίνεται διαδραστικό και καλεί τον θεατή σε ένα παιχνίδι εικόνας, κίνησης, χρωμάτων και υφών.

Στη νέα εικόνα του MEGA συμβάλλουν και τα καινούρια γραφικά, με την ξεχωριστή τους ευελιξία και τα έντονα, φωτεινά χρώματα.

Τη νέα εικόνα του MEGA επιμελήθηκε η Διεύθυνση Μάρκετινγκ του καναλιού. Η σκηνοθεσία και παραγωγή των νέων σημάτων έγινε από τον Τόνυ Ζαγοραίο και το animation studio YETI PICTURES, σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία CREAM RASCAL, που δημιούργησε και το νέο πακέτο γραφικών» συνεχίζει η ανακοίνωση του Mega.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Άγριες Μέλισσες – Η Ελένη επιβεβαιώνει τι είδε ο Λάμπρος στο βουνό, η Δρόσω αποφασίζει να βρει τον Κωνσταντή
Verified by MonsterInsights