Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 33χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, και φέρεται να τη βίασε τουλάχιστον δύο φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απέκτησε επαφή με το παιδί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκαν δύο φορές στα Σεπόλια και συνευρέθηκαν έναντι αμοιβής.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τη σύλληψη του 33χρονου, άλλα δύο άτομα που ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και παρέδωσαν τα κινητά τους για να εξεταστούν από τις αρχές.

Τα εν λόγω πρόσωπα, που φέρονται να συνομιλούσαν με το παιδί μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, εξετάστηκαν ενόρκως και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, φέρονται να υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ότι το κορίτσι ήταν 12 ετών, αλλά νόμιζαν ότι είναι 17.

«Αναμένουμε την έκδοση νέων ενταλμάτων»

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση. Μέχρι στιγμής οι συλλήψεις ανέρχονται στις τρεις, καθώς στα χέρια των αρχών βρίσκεται κι ένας 33χρονος, με τον συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ, Σταύρο Μπαλάσκα, να αποκαλύπτει ότι αναμένεται η άμεση έκδοση κι άλλων ενταλμάτων.

«Αναμένουμε τάχιστα την έκδοση πέντε νέων ενταλμάτων σύλληψης», ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε πως πρέπει να συλληφθούν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με την 12χρονη, αλλά και όσοι συνομίλησαν μαζί της πρέπει να ταυτοποιηθούν γιατί «και αυτοί είναι παιδεραστές. Πρέπει να δούμε τι κρύβεται πίσω από αυτά τα άτομα».

Επιπλέον, ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ αναφέρθηκε και σε δύο άτομα που ταυτοποιήθηκαν και πήγαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και παρέδωσαν τα κινητά τους, σημειώνοντας ότι «κατέθεσαν πως νόμιζαν ότι μιλάνε σε μία 17χρονη».

Facebook Comments Box
Verified by MonsterInsights