Στον ανακριτή ξανά σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας οδηγείται σήμερα, από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται, ο Δημήτρης Λιγνάδης, που είναι αντιμέτωπος με δύο νέες κατηγορίες βιασμού.

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου είναι αντιμέτωπος με δύο καταγγελίες που αφορούν βιασμό ενός ανηλίκου, κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης και ενός ενήλικου, οι οποίες μετά από εισαγγελική έρευνα οδήγησαν στην άσκηση νέας ποινικής δίωξης για σεξουαλική βία.

Το κατηγορητήριο που καλείται να αντικρούσει ο καλλιτέχνης αφορά την καταγγελία 24χρονου σήμερα άνδρα, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση του κατηγορουμένου κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι πριν επτά χρόνια βιάστηκε από τον καλλιτέχνη δύο φορές και την μήνυση άνδρα για βιασμό που καταγγέλλει ότι υπέστη, το 2018 που ήταν ενήλικος, στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο καλλιτέχνης που κρατείται για την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου κατά συρροή μετά από καταγγελίες δύο παθόντων, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Ξεκίνησε η προανάκριση για τη δολοφονία της φώκιας – «Ο Κωστής πλήρωσε την κοινωνικότητα με τους ανθρώπους»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: