Σούλα Δανέζη ΜΟΝΗ ΜΟΥ

*** ( Σούλα Δανέζη ) ***

Βιογραφικό

Γεννήθηκα  2 – Μαρτίου ? και Κατάγομαι από ένα χωριό της Λάρισας .Με το τραγούδι ξεκίνησα να ασχολήθηκα σε πολύ μικρή ηλικία 1992 άρχισα να γράφω τούς πρώτους μου στοίχους . και τους οποίους έχω δώσεις σε πολλούς συναδέλφους , όπως το ( Είσαι μια Αλεπού ), το ( Είμαι Βοριάς ), Και άλλα τραγούδια που έχουν ακουστεί από τον Τάσο Μπουγά . Επίσης έχουν ερμηνευτεί τραγούδια μου από τον Κώστα Μοναχό , την Άννα Φωτίου , και πολλούς άλλους .

Μέσα από την πλούσια στιχουργική μου δημιουργία αποφάσισα να κάνω την πρώτη μου δισκογραφία το 1997 με τίτλο ( Έρωτα Ληστή ) όπου ακολούθησε μετέπειτα και το 2 CD με τίτλο ( Θα ζητάς να με δεις ) Πρόσφατα ηχογράφησα τραγούδια τα οποία δεν κυκλοφορούν ακόμα σε CD , αλλά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα βρει στο Internet με τίτλο ( Ώρες – Ώρες ), ( Μόνη μου ), ( Γιατί είναι η ζωή μου έτσι θεέ μου ).

Στα άμεσα σχέδια μου είναι η έκδοση των παραπάνω τραγουδιών σε CD και η ηχογράφηση ενός νέου τραγούδια μου με τίτλο ( Έτσι Νομίζω ) ( Με λένε έρωτα ) ( Για σένα πεθαίνω ) ( Έρωτας είμαι ) ( Σου λέω σ΄αγαπώ ) ( Τα προδομένα σου σεντόνια ) ( Θέλω τα πάντα ) .

Να διευκρινίσω ότι όλα τα τραγούδια τα υπογράφω εγώ η ίδια στιχουργικά , Και ή παραγωγές είναι δικές μου . και ο μουσικοσυνθέτης Παναγιώτη Κατσαρμενούδη έχει κάνει την μουσική και την ενορχήστρωση . Επί την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν , αλλά και εσάς προσωπικά .

Με πολύ αγάπη
( Σούλα – Δανέζη ).

Σούλα Δανέζη – ΜΟΝΗ ΜΟΥ

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: