0 Σίσσυ Χρηστίδου: Έκλεισε μία πετυχημένη σεζόν για το «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο OPEN«Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, έκλεισε τη σεζόν με επιτυχία και με τα ποσοστά της στους πίνακες τηλεθέασης να είναι συνεχώς ανοδικά.

Η εκπομπή και τον μήνα Ιούνιο ήρθε πρώτη στις γυναίκες 25-44, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 18,7%,  με 2,2 μονάδες διαφορά από το δεύτερο πρόγραμμα. Το «Έλα Χαμογέλα» κέρδισε το γυναικείο κοινό 25-44 και κατά το δεύτερο μισό της σεζόν (Ιανουάριος 2021- Ιούλιος 2021), σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 18,6%,  καταλαμβάνοντας και πάλι την πρώτη θέση.

Αυξημένα ήταν τα ποσοστά της εκπομπής και στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, σημειώνοντας αύξηση 27,2% στο σύνολο και 20,5% στο δυναμικό κοινό. Ειδικά στις γυναίκες 45-64 το ποσοστό της αύξησης ήταν 33%.

Με πλούσιο και έγκυρο ρεπορτάζ αλλά και με αγαπημένους καλεσμένους το «Έλα Χαμογέλα» με την Σίσσυ Χρηστίδου, μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά κλείνοντας δυναμικά τη σεζόν.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Θετικός στον κορωνοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Είμαι εμβολιασμένος, είναι μια τεράστια μάχη, θέλει δύναμη και αγώνα

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: