Σε κλειστό κύκλο βαφτίζουν το Σαββατοκύριακο στην Πάτμο τον γιο τους ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο νησί της Πάτμου και με την παράκληση να μην καλυφθεί δημοσιογραφικά το γεγονός, θα βαφτίσουν το Σαββατοκύριακο το γιο τους ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού.

Νονοί του Παναγιώτη – Αντώνη, όπως θα είναι να ονόματα που θα πάρει ο μικρός, έχουν οριστεί ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ Ηλίας Καντζούρης, η επιχειρηματίας Βιολέττα Λάππα που είναι πολύ καλή φίλη της Τζένης καθώς επίσης και ο γιος του πρώην μοντέλου από τον προηγούμενο γάμο του με τον Πέτρο Κωστόπουλο, Μάξιμος.

Το μυστήριο θα τελεσθεί στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο, ενώ ο κ. Κικίλιας αναμένεται να βρεθεί στην Πάτμο σήμερα – η σύζυγός του βρίσκεται ήδη εδώ και ημέρες στο νησί για τις προετοιμασίες.

Σε επιστολή τους που εστάλη προς τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Σας ευχαριστούμε, Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού».

Τέλος, από τους φίλους ζήτησαν αντί δώρων, να προβούν σε δωρεά στο όνομα του γιου τους για την κάλυψη αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: