Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Πρεμιέρα για την εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha

Από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 09:50, ο Νίκος Μάνεσης «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Η κάμερα της εκπομπής βρίσκεται παντού και καταγράφει ό,τι αξίζει την προσοχή μας. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα.

Με ενσυναίσθηση και αντικειμενικότητα. Με διεισδυτική ματιά αλλά και τις ειδήσεις ειπωμένες… «αλλιώς». Πάντοτε στο πλευρό των τηλεθεατών, δίπλα στις ανάγκες τους, σε όλα όσα τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Και φυσικά, οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια. Όλα εναλλάσσονται με άποψη και χιούμορ. Σκοπός, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του τηλεθεατή.

Οι τηλεθεατές συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή και γίνονται μέλος της τηλεοπτικής παρέας. Πρόσωπα και ιστορίες σε παράλληλη μετάδοση αναδεικνύονται μέσα από τα social media, της εκπομπής.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Μιχάλης Χατζηγιάννης: Οι γονείς μου παντρεύτηκαν μία μέρα πριν την εισβολή στην Κύπρο – Μέναμε 5 χρόνια σε δομές
Verified by MonsterInsights