Σάββας Πούμπουρας: Νομίζω ότι έχει παραγίνει η συζήτηση σχετικά με το bullying

Αφοπλιστική ήταν η Δανάη Μπάρκα όταν ένας από τους followers της την ρώτησε πώς αισθάνεται που είναι… χοντρή.

Η νεαρή παρουσιάστρια κοινοποίησε μια ρετουσαρισμένη φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Η Κλέλια Ρένεση, από την άλλη, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά της κακοποίησης των γυναικών τονίζοντας στην ανάρτησή της ότι: «Όποιο τσογλάνι ασελγεί πάνω μας θα το φάει το μαύρο σκότος».

Οι συντελεστές της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» συζητούσαν το θέμα του bullying το οποίο ασκείται στην κοινωνία και ο Σάββας Πούμπουρας είπε την άποψη του υπογραμμίζοντας ποιος είναι τελικά αυτός που χρειάζεται βοήθεια.

«Αυτό που θέλω να σου πω, επειδή άκουσα πριν που λέγατε για το κομμάτι του bullying και γι’ αυτό το μήνυμα που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα ή για τη φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση που είδα χτες. Νομίζω ότι έχει παραγίνει η συζήτηση σχετικά με το bullying. Δεν εννοώ να σταματήσουμε να μιλάμε για το bullying, όχι», ανέφερε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο Σάββας Πούμπουρας πρόσθεσε στην συνέχεια: «Παίρνουμε όλοι θέση απέναντι στο bullying και έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα γιατί επιτιθόμαστε σε αυτούς που κάνουν bullying. Ενώ δεν έχετε καταλάβει ότι αυτός που χρειάζεται βοήθεια δεν είναι αυτός που δέχεται bullying, είναι αυτός που κάνει το bullying».

«Πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει 500 εχθρούς απέναντί του, να τον δείχνουν με το δάχτυλο και να του λένε “είσαι μ@λ@κ@ς που κάνεις bullying”; Αυτό πιστεύετε ότι θα λύσει το πρόβλημα», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: