Σασμός-Spoiler: Συγκλονιστικές εξελίξεις-Η δολοφονία του Πέτρου πέφτει σαν βόμβα

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο το οποίο θα προβληθεί απόψε στις 21:00 ξεκινά η νέα εβδομάδα για τη σειρά του Alpha «Σασμός». Η δολοφονία του Πετρή πέφτει σαν βόμβα ισοπεδώνοντας χαρές και ελπίδες. Τραγικές φιγούρες η μάνα του, η γιαγιά του και η αδελφή του οι οποίες στο άκουσμα της είδησης καταρρέουν.

Ο Αστέρης λέει στον Μαθιό ότι χώρισε με την Αργυρώ γιατί του είπε ψέματα και κατηγορεί τον Πέτρο για φονιά. Ο Μαθιός προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα είναι στο σπίτι και μπαίνει μέσα ο Αστέρης που ψάχνει τον Πέτρο. Η Μαρίνα τον ρωτάει τι συμβαίνει κι εκείνος της λέει να σταματήσουν τα ψέματα. Μετά την επίσκεψη του Αστέρη στο σπίτι της Μαρίνας, η Μαρίνα παίρνει τηλέφωνο τον Πέτρο, για να τον προειδοποιήσει. Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη φέρνει χαρές στην Άνω Ποριά και σχεδόν όλοι οι κάτοικοι ζουν στους ρυθμούς αυτού του χαρμόσυνου γεγονότος. Όμως ένα τραγικό γεγονός πέφτει σαν κατάρα πάνω στα κεφάλια όλων.

Οι υποψίες για τη δολοφονία του Πετρή πέφτουν στον Μαθιό καθώς το αυτοκίνητό του βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος. Ο Μαθιός όμως έχει άλλοθι, ενώ αντιθέτως ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως άλλωστε και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού!

Ο Μαθιός προσπαθεί να ηρεμήσει τον Αστέρη.

Ο Αστέρης αλαφιασμένος εισβάλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων κι η Μαρίνα τον ρωτάει τι συμβαίνει.

Η Μαρίνα παίρνει τον Πέτρο τηλέφωνο για να τον προειδοποιήσει ότι τον ψάχνει ο Αστέρης.

Βίντεο – απόσπασμα από τον γάμο της Θοδώρας.

Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: