Σασμός-Spoiler: Η ζωή της Αργυρώς κρέμεται από μία κλωστή ενώ ο Άγγελος κατηγορεί την Καλλιόπη πως ξέρει τον πατέρα του

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» που θα προβληθεί στις 21:00. Η Αργυρώ βρίσκεται στα χέρια των αρχαιοκαπήλων και η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή.

Προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του Άγη και ο Διονύσης της λέει ότι θα τη σκοτώσουν. Θα καταφέρει ο Αστέρης να τη σώσει ή θα αποδειχτεί πολύ αργά για αυτήν;

Οι ετοιμασίες για το γάμο της Θοδώρας είναι πυρετώδεις, ενώ ο Άγγελος αναζητά ολοένα και πιο πιεστικά απαντήσεις για τον πατέρα του.

Σασμός: Ο Άγγελος πηγαίνει στο σπίτι της Καλλιόπης

Ο Άγγελος επισκέπτεται την Καλλιόπη στο σπίτι της και της λέει για την διαπίστωση ότι η Ανθούλα ήταν έγκυος πριν φύγει και την κατηγορεί ότι γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας.

H αλήθεια θα βγάλει την Καλλιόπη από τα ρούχα της, τη στιγμή που το χάσμα μεταξύ των δύο οικογενειών, δείχνει να μικραίνει.

Θα καταφέρουν να παραμερίσουν τις διαφορές τους, και να κάνουν μια νέα αρχή; Και ενώ ο Πέτρος τα ξαναβρίσκει με τη Σεμίνα, η αποκάλυψη της επανασύνδεσής τους στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, θα σημάνει την αρχή μίας πολύ μεγάλης περιπέτειας για τον ίδιο, με οδυνηρές συνέπειες.

Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  ΕΣΗΕΑ: 4ωρη στάση εργασίας στον Τύπο τη μέρα της απεργίας αύριο 16/6

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: