Σάλος στη Σκωτία με μαθητή να υποστηρίζει ότι έκανε σεξ με την 23χρονη γυμνάστρια του σχολείου στο πάρτι αποφοίτησης

Έρευνα κατά μιας πρώην γυμνάστριας σε σχολείο της Σκωτίας διενεργούν οι αρχές μετά από καταγγελίες ότι η νεαρή εκπαιδευτικός είχε βρεθεί σε πάρτι αποφοίτησης με μαθητές της και μετά από «ακατάλληλο χορό» έκανε σεξ με έναν από αυτούς.

Ο πρώην μαθητής ο οποίος έγινε γνωστός μόνο ως «μαθητής Α» μίλησε για όσα συνέβησαν στο πάρτι αποφοίτησής του το 2017 και όταν η γυμνάστρια Melissa Tweedie ήταν 23 ετών και εκείνος 18. Όπως ανέφερε η Metro, η καθηγήτρια και κατηγορείται ότι μετείχε σε πάρτι με μαθητές σε νυχτερινό κέντρο στη Γλασκώβη, πριν επιστρέψει μαζί τους στο Premier Hotel, τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς.

Ο μαθητής βρέθηκε μπροστά στο αρμόδιο συμβούλιο της Σκωτίας και ανέφερε ότι «λυπάται» που η κοπέλα ερευνάται για το συγκεκριμένο συμβάν. Η Tweedie σήμερα είναι 27 ετών και δεν κατοικεί πλέον στη Βρετανία καθώς είναι καθηγήτρια γιόγκα στο Ντουμπάι.

Γυμνάστρια που φέρεται να έκανε σεξ με μαθητή στη Σκωτία

Ο πρώην μαθητής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ βρισκόταν ο νεαρός σύμφωνα με τα λεγόμενά του ενώ υποστήριξε ότι μετά την ερωτική τους συνεύρεση η καθηγήτρια, έμεινε τη νύχτα στο δωμάτιό του, πριν φύγει την επόμενη ημέρα νωρίς το πρωί. Ο πρώην μαθητής ανέφερε ότι πριν την ερωτική συνεύρεση δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ τους.

Γυμνάστρια που φέρεται να έκανε σεξ με μαθητή στη Σκωτία

Μετά τον χορό, οι μαθητές είχαν κλείσει δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το κλαμπ. Ο μαθητής αναφέρει ότι δεν προσκάλεσε τη γυμνάστρια στο ξενοδοχείο, προσθέτοντας ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί.

Σύμφωνα με τον μαθητή, μπήκε σε ένα δωμάτιο όπου βρήκε εννέα μαθητές και την γυμνάστρια.

Διάβασε και αυτό  Κύπρος: Πυρκαγιά μαίνεται εκτός ελέγχου στον Αρακαπά της επαρχίας Λεμεσού

Μετά από παράπονα για φασαρία, το δωμάτιο άδειασε και έμειναν οι δυο τους. «Φιληθήκαμε, κανείς δεν το ξεκίνησε», διευκρίνισε.

Στη συνέχεια πήγαν κάτω και είχαν ερωτική επαφή στο δωμάτιό του. Ο νεαρός ωστόσο ανέφερε ότι το θέμα δεν είναι μείζον και ότι «κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είχε συμβεί στον οποιονδήποτε».

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα από το Νησί η ίδια η Tweedie φέρεται να αρνείται το περιστατικό ενώ ανέφερε στον διευθυντή του σχολείου ότι εκείνο το βράδυ ήταν σπίτι της. Η γυμνάστρια είναι αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο διαγραφής από το μητρώο του Γενικού Συμβουλίου Διδασκαλίας για τη Σκωτία.

Η αστυνομία της Σκωτίας ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και το  διερεύνησε, χωρίς να διαπιστώσει την ύπαρξη κάποιου εγκλήματος.

Facebook Comments Box
Verified by MonsterInsights