Σ’ αγαπάω μεν αλλά…: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open

Η νέα σειρά που θα ρίξει το Open στη «μάχη» της τηλεθέασης την ερχόμενη σεζόν ονομάζεται «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» και τα γυρίσματα ήδη έχουν ξεκινήσει.

Στο πρώτο επεισόδιο της κωμικής σειράς του Open, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε μια κηδεία, μάλλον κάπως απρόσμενη, όπου ο καθένας βρίσκεται εκεί για εντελώς διαφορετικό λόγο.

Ο Παύλος και η Δάφνη, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν πράγματι κάποτε τα κατάφερνε, η ζωή δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εκρηκτικοί και οι δύο, φτάνουν στα άκρα, γεγονός που πολλές φορές τους φέρνει στα όρια του χωρισμού. Αλλά αυτό το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί! Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται.

Σαν να μην έφταναν τα δικά τους προβλήματα, γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, οι οποίοι παρά τις καλές τους προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σ’ αγαπώ μεν αλλά…»

Το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» είναι βασισμένο στην εξαιρετικά πετυχημένη ισραηλινή σειρά «Life isn’t everything».

Τον Παύλο και την Δάφνη υποδύονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Ακόμα παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Ανδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  «Ψευδή και κατασκευασμένα όσα διακινούνται τις τελευταίες», λένε οι δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: