Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο ανιψιός του παλεύει για τη ζωή του – «Εμείς που θεωρούμε δεδομένο ότι ζούμε να το ξανασκεφτούμε»

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για την αξία της ζωής. Ο ηθοποιός, μέσα από τις συνεντεύξεις του, έχει επιλέξει να μιλά μόνο για τα επαγγελματικά του βήματα και όχι για τα προσωπικά του ζητήματα.

Αυτή τη φορά όμως, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης έκανε μια εξαίρεση για να στείλει το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος να ακουμπά το χεράκι του ανιψιού του, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει για τη ζωή του. Με αφορμή την εικόνα αυτή ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: «Αυτός ο ανθρωπάκος είναι ο ανιψιός μου γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει το αγόρι μου για την ζωή του … εμείς που θεωρούμε δεδομένο ότι ζούμε να το ξανασκεφτούμε να ευχαριστήσουμε ότι πιστεύουμε που είμαστε καθημερινά ζωντανοί και να αρπάξουμε την μέρα την κάθε μέρα όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα και να παλέψουμε να φτιάξουμε έναν κόσμο πολύ πιο όμορφο από το χτεσινό …keep walking my boy we will meet soon».

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Έλενα Ασημακοπούλου: Όταν λέμε όχι είναι όχι

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: