Πρόεδρος Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων «Η γυναίκα που έκανε δηλώσεις για τη 12χρονη με μιμείται»

Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος Έλλη Κανελλόπουλου διαψεύδει πως η γυναίκα που προέβη σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, έχει σχέση με το Σωματείο.

«Είναι ένα εξαρτημένο άτομο το οποίο με μιμείται χρόνια.

Δεν θέλω να μπλέξω με εξαρτημένα άτομα» τονίζει  η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου.

Η γυναίκα, που εμφανίστηκε κρατώντας ένα στικάκι στα χέρια της έξω από την Ευελπίδων, είπε πως ονομάζεται «Ντίνα Καρατζιώτη» και πως είναι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος. «Ο 53χρονος (Ηλίας Μίχος) είχε επισκεφτεί τον οίκο ανοχής μου στο Γκάζι μαζί με τη 12χρονη, την εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν ήταν ποτέ μέλος του σωματείου, ούτε πρόεδρος»

«Της έχω πει να μην το κάνει αυτό, να μην με μιμείται» υπογραμμίζει φανερά ενοχλημένη από τις δηλώσεις της Ντίνας Καρατζιώτη η Έλλη Κανελλόπουλου.

«Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος, ούτε μέλος του σωματείου μας» προσθέτει.

«Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά, έχουμε ανίψια»

Αναφερόμενη στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τον βιασμό και την εκπόρνευση του 12χρονου κοριτσιού η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, Έλλη Κανελλόπουλου επισημαίνει: «Όποιος έχει στοιχεία για τέτοιες κατάπτυστες υποθέσεις κακουργηματικές θα πρέπει να πηγαίνει στον ανακριτή. Καμία μας δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με ανήλικα».

«Εμείς οι ίδιες λέμε να αλλάξει ο νόμος και από τα 18 έτη που βγαίνουν οι άδειες να πάει στα 21 έτη. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο μέσα στο σπίτι της; Εάν δεν έχουμε παιδιά έχουμε ανίψια. Έλεος» μας λέει.

Διάβασε και αυτό  Κρίσιμες ώρες για την 36χρονη έγκυο που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ με κοροναϊό – Τι λέει ο γιατρός της

«Τα παιδιά είναι για παίζουν όχι για να εξυπηρετούν άνδρες» σημειώνει κλείνοντας η Έλλη Κανελλόπουλου.

Οι δηλώσεις που έκανε η Ντίνα Καρατζιώτη έξω από την Ευελπίδων

Facebook Comments Box
Verified by MonsterInsights