Πέθανε ο ηθοποιός Σάββας Αξιώτης – Τι έγραψε ο αδερφός του, Χρήστος Δάντης

Δύσκολες ώρες βιώνει ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του, ηθοποιός Χρήστος Δάντης.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Χρήστος Δάντης μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στα social media ενώ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, πως ο αδερφός του «έφυγε» έπειτα από ανακοπή που υπέστη.

Ο Χρήστος Δάντης έγραψε: «Καλοί μου φίλοι… Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον αδελφό μας, Σάββα Αξιώτη. Έναν πρωτοπόρο του εναλλακτικού Θεάτρου, έναν άνθρωπο που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, και μετά ακολούθησαν πολλοί. Ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά. Από την ευγένεια, μέχρι τη συμφιλίωση μου με το άγνωστο,το διαφορετικό, το παράδοξο για τα καθιερωμένα.

Συνεργαστήκαμε Από το «ξεμπάζωμα» του Θεάτρου του «Περιθώριο» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα φώτα που «έπαιζα» και τις «Μπομπίνες» με τις μουσικές στις παραστάσεις του, μέχρι τα λιγοστά τραγούδια που γράψαμε παρέα, μεταξύ αυτών και το «Κομμάτια» που μετράει 22 χρόνια. Ο Σάββας «έφυγε» στο σπίτι του στον Βυρωνα από ανακοπή. Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Αρχή της Καισαριανής που μας βοήθησε να βρούμε χώρο και το χρόνο ώστε να τελεστεί το μυστήριο. Από σήμερα βρίσκεται κοντά στη γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του,τη Μάνα μας.

Αντίο Σάββα..
Μαρία,Αλεξάνδρα,Χρήστος»

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Σαν σήμερα 25 Οκτωβρίου 2021

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: