Πανελλήνιες 2021: Το μήνυμα του αριστούχου που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό

Ο Δημήτρης Καρακώστας, ο μαθητής που λίγους μήνες αφού έχασε και τους δύο γονείς του από κορονοϊό αρίστευσε στις Πανελλήνιες.

«Είχα ξεκάθαρο στόχο μπροστά μου», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί».

«Πάντα με ενδιάφερε η Ιατρική και σίγουρα είχα ένα παραπάνω κίνητρο με τους γονείς μου, οπότε θα νιώθω κι εγώ, αν τα καταφέρω, ότι θα βοηθήσω πολλούς ανθρώπους», είπε. Όσον αφορά στην ειδικότητα είπε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα και «θα ψάξει μέσα στο πανεπιστήμιο».

Όσο για την για τη συνομιλία που είχε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και απάντησε: «με συνεχάρη και μου ευχήθηκε να περάσω στη Σχολή που θέλω».

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε

«Ήρθαν όλα ανάποδα, είχα συνηθίσει να με βοηθάνε οι γονείς μου, ήταν πολύ δύσκολο, αφού συνειδητοποίησα ότι δεν έχω άλλη επιλογή», σημείωσε και παραδέχθηκε πως «σίγουρα υπήρχε βάρος, αλλά έπρεπε να το αντιμετωπίσω».

Όσο για το πώς θα περάσει το καλοκαίρι του είπε πως «θα πάω σε κάποιο νησί, να γιορτάσω με τους φίλους μου, αλλά είναι όλα στον αέρα».

«Ό,τι κι αν γίνει στη ζωή, ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις, σίγουρα θα είσαι πολύ περήφανος για την προσπάθειά σου», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο αριστούχος των Πανελληνίων.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Αεροσκάφη και ελικόπτερα πετούν σήμερα πάνω από την Αττική ενόψει 25ης Μαρτίου

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: