Οι Spice Girls ξανά μαζί για τα γενέθλια της Τζέρι – Χόρεψαν σαν να μην πέρασε μια μέρα

Οι Spice Girls «επανενώθηκαν» και ξεφάντωσαν σαν να μην πέρασε μια μέρα… Η αποκάλυψη έγινε από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας. Στα πλάνα φαίνεται η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, και τα υπόλοιπα μέλη να ξεσαλώνουν για τα γενέθλια της Τζέρι Χόρνερ, που έκλεισε τα 50.

Η τραγουδίστρια γιόρτασε μαζί με τις φίλες της και τους συζύγους τους. Η 48χρονη Βικτόρια Μπέκαμ, η 50χρονη Τζέρι Χάλιγουελ, η 48χρονη Μέλανι Σι και η 46χρονη Έμμα Μπάντον ήταν εκεί για να χορέψουν με τα τραγούδια του συγκροτήματός τους… και να θυμηθούν τα παλιά… Η μόνη που έλειπε ήταν η 47χρονη Μελ Μπι, που δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω μιας άλλης οικογενειακής εκδήλωσης.

«Ήταν ξεχωριστό να γιορτάσουμε τη Τζέρι το περασμένο σαββατοκύριακο και ακόμα πιο ξεχωριστό να απαθανατίσω αυτή τη στιγμή που έζησαν τα κορίτσια. Φίλες για πάντα», έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη λεζάντα και πρόσθεσε emojis με κόκκινες καρδιές.

Η μόνη που δεν βρέθηκε στο πάρτι ήταν η Μελ Μπι, ωστόσο οι υπόλοιπες Spice Girls φάνηκε ότι πέρασαν μια φοβερή βραδιά , ανεβάζοντας διάφορα βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας την αγάπη που έχουν η μία για την άλλη.

 

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Η λιτή απάντηση της Μποφίλιου στον Καφετζόπουλο
Verified by MonsterInsights