Ο ρόλος της ψυχαγωγίας κάτι τέτοιες στιγμές είναι κάπως περίεργος, αισθανόμαστε παράταιρα

Μουδιασμένα ξεκίνησε η εκπομπή Open Weekend , με την Ελένη Τσολάκη να τοποθετείται για τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, έπειτα από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης της 12χρονης στον Κολωνό.

«Ένα μουντό Σάββατο όπως μουντή είναι και η διάθεση όλων μας όλη αυτή τη βδομάδα που παρακολουθούμε χωρίς λόγια και με κομμένη την ανάσα όλες αυτές τις εξελίξεις. και εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, πολλές φορές λίγο παράταιρα. Αλλά αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Όλη αυτή η υπόθεση με την 12χρονη και η ιστορία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας μόνο ένα μούδιασμα στην καρδιά, ένα σοκ και έναν πόνο προκαλεί σε όλους μας, άσχετα αν είσαι μητέρα, γονιός. Εγώ δεν είμαι, αλλά ευελπιστώ να γίνω. Νομίζω ότι όλοι αυτά νιώθουμε, τα αποκρουστικά συναισθήματα με αυτή την φρικτή υπόθεση η οποία μας αφήνει παγερούς, χωρίς να μπορούμε να πιστεύουμε στα μάτια μας όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σαν άνθρωποι όλοι θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο πιο γρήγορα γίνεται, να πληρώσει κάθε άνθρωπος που έχει βιάσει το σώμα και τη ψυχή αυτού του κοριτσιού. Είμαστε όλοι λίγο περίεργα», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε και στην απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, τον οποίο είχε γνωρίσει όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στη Θεσσαλονίκη.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  To «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται στον Χρήστο Νικολόπουλο σε μια μαγική λαϊκή βραδιά
Verified by MonsterInsights