Νεφέλη Ορφανού για Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη: Έχω περάσει «χρυσά» μαζί τους – Θα τους υπερασπιστώ αν με καλέσουν

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού την Πέμπτη (14/4) τονίζοντας πως θα τους υπερασπιστεί αν την καλέσουν.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αγαπημένοι συνάδελφοι, έχω περάσει χρυσά μαζί τους, μου έχουν φερθεί καταπληκτικά, φέρτε εικόνα να τη φιλήσω. Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης, θα πω ό,τι είπα και σε εσάς» υπογράμμισε στο Mega και την εκπομπή MEGA Καλημέρα.

«Μία φορά έκλαιγα και ήρθε ο Πέτρος και μου είπε ποιος μου έκανε κακό να τον βρω» συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τα παιδικά της χρόνια, τη ζωή και την καριέρα της.

«Τέλειωσα το γαλλικό σχολείο, ήμουν εσωτερική για ένα διάστημα και είχα καθηγήτριες καλόγριες. Είπα στον πάτερα μου ‘θέλω να γίνω καλογριά’ και είπε να γίνω. Ήμουν άλλου ντ’ αλλού» υπογράμμισε.

Αναφερόμενη στην απόφασή της να μη γίνει μητέρα είπε: «Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή».

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Γιώργος Κόρομι: Οι γονείς μου ενοχλήθηκαν από τα αρνητικά σχόλια

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: