Το Παριζιάνικο darkwave duo έρχεται στην Ελλάδα

Ο μουσικός τύπος έχει χαρακτηρίσει τις Minuit Machine ως ένα darkwave vocal-based techno σχήμα, κάτι που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Οι Hélène de Thoury (production) και Amandine Stioui (vocals) όμως είναι πολλά περισσότερα από αυτό, αντλώντας επιρροή και έμπνευση από όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Σε μία καλοσχεδιασμένη αντίθεση, ανάμεσα στα βιομηχανικά σκληρά beats και την λεπτεπίλεπτη -σχεδόν εύθραυστη- φωνή της Amandine, οι Minuit Machine προσγμειγνύουν συναισθηματικά φορτισμένες μελωδίες με άκρως χορευτικές συνθέσεις που εντυπωσιάζουν σε live περιβάλλον, κάτι που άλλωστε εξηγεί το γιατί είναι ήδη τόσο δημοφιλείς στη χώρα μας.

Παρόν, παρελθόν και μέλλον γίνονται ένα, σε ένα show που περιμένουμε όσο λίγα, από ένα σχήμα που συμβαίνει τώρα! Στις 3 Δεκεμβρίου 2022, οι Minuit Machine έρχονται στο Gagarin 205 σε ένα παντοδύναμο line-up που περιλαμβάνει και δύο εγχώρια σχήματα που εντυπωσιάζουν με ιδιαίτερη συνέπεια τα τελευταία χρόνια.

Στην θέση του direct support το duo των Strawberry Pills που θα επιχειρήσει ένα ταξίδι στον χρόνο με το 80’s-influenced minimal, synth wave / new wave, post punk του, ενώ τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μαζική αποδοχή από τους οπαδούς του ιδιώματος και έχει ήδη εμφανιστεί ζωντανά στο πλευρό των Bauhaus, The Jesus And Mary Chain, She Past Away, Deus και Molchat Doma μεταξύ άλλων.
Την συναυλία θα ανοίξουν οι The Man & His Failures, που από προσωπικό σχήμα του Μάνου Καρακατσάνη (Asylum Promises, Mani Deum) έχουν εξελιχθεί σε ένα fully functional πλήρες συγκρότημα, ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα EPs “Persona Non Grata” (2018) και “MMXX EP.” (2021) και το split 7″ “Devastations/ R. Daneel” με τους Incirrina. Η μαζική αποδοχή κοινού και τύπου μιλάει για αυτούς, ενώ αυτο τον καιρό ετοιμάζουν το πρώτο τους full length album με τίτλο “Survival Kit”.
Εισιτήρια:
Προπώληση: 18€
Ταμείο 23€

Hardcopy tickets:

Le Disque Noir Θεμιστοκλέους 29, Αθήνα 106 77
Crust Pizza  Πρωτογένους 13, Αθήνα 105 54

Διάβασε και αυτό  ONIRAMA Live + Guests

Η προπώληση των εισιτηρίων online γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπόλοιπο δίκτυο της Viva.
Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Facebook Comments Box
Verified by MonsterInsights