Μένιος Φουρθιώτης: Πριν πάει στις φυλακές Ναυπλίου μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ

Λίγο πριν οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου λόγω της νέας σύλληψής του, ο Μένιος Φουρθιώτης δήλωσε πως νιώθει έντονη αδιαθεσία και τον πονάει το ισχίο του με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το star.gr ασθενοφόρο βρέθηκε στη ΓΑΔΑ και μετέφερε τον παρουσιαστή στο ΚΑΤ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη σήμερα καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Ειδικότερα, το ΑΤ της περιοχής του ειδοποίησε τις αρχές πως ο παρουσιαστής δεν παρουσιαζόταν για να δώσει το «παρών».

Τι υποστηρίζει ο Μένιος Φουρθιώτης

O ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης πάντως υποστηρίζει ότι τραυματίστηκε από άτομο που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών. «Νοσηλεύομαι στην Ορθοπεδική κλινική του ΚΑΤ έπειτα από χτύπημα που δέχθηκα από πρόσωπο που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών. Από το χτύπημα έσπασε ο ένας από τους τρεις κοχλίες του αριστερού ισχίου. Όσον αφορά το θέμα της σύλληψης μου, έχω παραδώσει στην εισαγγελία όλα τα ιατρικά έγγραφα από το ΚΑΤ και της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών όπως και του νοσοκομείου φυλακών Κορυδαλλού που αποδεικνύουν ότι χρήζω 24ωρης παρακολούθησης. Δυστυχώς αγνοήθηκε και έτσι η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο. Μάλιστα διατάσσει προφυλάκιση σε κέντρο κράτησης από το οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω. Προσφεύγω αύριο πρωί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και καταθέτω μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το ατύχημα που έχω υποστεί. Οτιδήποτε μου συμβεί την ευθύνη έχει η Εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών» δήλωσε σχετικά ο παρουσιαστής.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Συνελήφθη με ένταλμα 74χρονη που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον 82χρονο σύζυγό της στο Παγκράτι
Verified by MonsterInsights