Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην Ιόνια Οδό από Αντίρριο μέχρι Γαβρολίμνη

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωράει αύριο Τρίτη 1η Νοεμβρίου η Ιόνια Οδός, στο τμήμα της Αντίρριο-Γαβρολίμνη, στην περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, καθώς θα γίνει άσκηση ετοιμότητας στην σήραγγα της Κλόκοβας, στην οποία θα συμμετάσχουν στελέχη της «Νέας Οδού», της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την «Νέα Οδό», κατά την διάρκεια της άσκησης, η οποία θα γίνει από τις 7:30 έως τις 19:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και του ανισόπεδου κόμβου Γαβρολίμνης.

Οι εναλλακτικές διαδρομές

Όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο του Αντιρρίου και μέσω της παλαιάς εθνικής θα επιστρέφουν στην «Ιόνια Οδό», μέσω του ανισόπεδου κόμβου της Γαβρολίμνης.

Αντίστοιχα, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς το Αντίρριο, θα βγαίνουν από την «Ιόνια Οδό» στον ανισόπεδο κόμβο της Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο, μέσω του Αντιρρίου.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου του Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του ανισόπεδου κόμβου της Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Τέλος, σύμφωνα πάνα με την «Νέο Οδό», «καθ’ όλη την διάρκεια ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας».

*εξωτερική φωτογραφία αρχείου

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Σουβλάκι από χρυσό: Στα 3,5 ευρώ η τιμή πλέον του πιτόγυρου
Verified by MonsterInsights