Κρήτη: Έσφαξε την 85χρονη μητέρα και μαχαίρωσε τη δίδυμη αδερφή του με πέντε μαχαίρια

Αναβιώνει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στην Κρήτη το περιστατικό του 2020, όταν ένας 51χρονος -τότε- άνδρας με ψυχιατρικό ιστορικό είχε μαχαιρώσει αλλεπάλληλες φορές την υπερήλικη μητέρα του, η οποία τελικά κατέληξε και είχε αποπειραθεί να σκοτώσει τη δίδυμη αδερφή του, την οποία είχε τραυματίσει σοβαρά.

Ο 51χρονος είχε καταληφθεί από αμόκ και ήταν τέτοια η μανία του που χρησιμοποίησε πέντε μαχαίρια, δύο εκ των οποίων έσπασαν από τη βιαιότητα των χτυπημάτων αναφέρει το cretalive.gr.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Στην συνέχεια φέρεται να κατανάλωσε ψυχοφάρμακα και να προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι. Τα ουρλιαχτά των δύο γυναικών άκουσαν γείτονες που ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Ο κατηγορούμενος κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στη 85χρονη μητέρα του, η οποία μάταια προσπαθούσε να γλιτώσει από τη μανία του. Τη μαχαίρωσε σε όλο το σώμα, στο κεφάλι, στο αριστερό μάτι, στον τράχηλο, στο θώρακα, στην πλάτη και στους μηρούς. Η πολλαπλότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια που κατέστη αδύνατη η ανάταξη της αιμορραγίας παρά το γεγονός ότι διακομίστηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Βενιζελείου.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Δίκη Τοπαλούδη: Τι ζητά η οικογένεια από το Εφετείο – «Να μην επικαλούνται ψεύτικα δικαιολογητικά»
Verified by MonsterInsights