Κώστας Καζάκος: Με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ δεν είχα καμία σχέση

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Καζάκος, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη Τζένη Καρέζη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Η ταινία “Το κοντσέρτο για πολυβόλα” ήταν σταθμός γιατί ήταν η αφορμή να γνωριστώ με ένα άτομο που με γέμισε τότε και περάσαμε 26 χρόνια μαζί. Κάναμε κι ένα παιδί μαζί και ήταν μια πληρότητα. Αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση. 26 χρόνια κάναμε κοινή πορεία με την Τζένη. Αν ήμασταν λιγάκι πιο ανώριμοι μπορεί να είχαμε καταστραφεί αμέσως. Δυστυχώς “έφυγε” γρήγορα», είπε αρχικά ο Κώστας Καζάκος για τη Τζένη Καρέζη.

Για την υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ της Αλίκης και της Τζένης, ο Κώστας Καζάκος είπε: «Το ότι ήμασταν δύο εθνικά ζευγάρια είναι περισσότερο δημιούργημα των μέσων ενημέρωσης. Δεν υπήρχε καμία κόντρα μεταξύ της Τζένης και της Αλίκης. Σε τι; Δεν είχαν κοινό τόπο για να υπάρχει κόντρα. Άλλη πορεία η μία, άλλη πορεία η άλλη. Η μία χειριζόταν τη δουλειά της με έναν τρόπο, η άλλη με εντελώς άλλο. Δεν δουλεύανε στο ίδιο… χωραφάκι».

Για τη δική του σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο Κώστας Καζάκος απάντησε: «Εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Γνωριζόμασταν και απλά συντρώγαμε μερικές φορές πριν χωρίσουν με την Αλίκη. Φιλία δεν είχαμε, δεν υπήρχε επίσης κοινός τόπος».

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Δανάη Μπάρκα: Η μητέρα μου με έχει δηλητηριάσει με ψαρόσουπα
Verified by MonsterInsights