“ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ” NOTES LIVE

Backstage από τη φωτογράφιση και τα γυρίσματα του trailer του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου και του Γιώργου Παπαδόπουλου με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τους ONE, με αφορμή την ολοκαίνουρια χειμερινή συνεργασία, στο “Notes Live” της Κύπρου!

Η ολοκαίνουρια συνεργασία του χειμώνα είναι γεγονός και είναι στο “Notes Live” !!!! Από 3/12 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Γιώργος Παπαδόπουλος έρχονται να “ταράξουν τα νερά” της Μεγαλονήσου και να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε όσους βρεθούν στο αγαπημένο μαγαζί – σημείο αναφοράς της Κύπρου!
Για όλο το Δεκέμβριο και την εορταστική περίοδο κάθε Σάββατο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Γιώργος Παπαδόπουλος συναντούν το Ελληνικό Boy Band “ΟΝΕ” ενώ κάθε Κυριακή υποδέχονται το μοναδικό Θέμη Αδαμαντίδη , ενώνοντας τις δυνάμεις τους στο μεγαλύτερο party του χειμώνα! Το trailer έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κορυφαίου Άλεξ Κωνσταντινίδη και η φωτογράφιση από την ταλαντούχα Ρούλα Μονιάκη, ενώ στο backstage όλοι πήραν μία γεύση  από το τι πρόκειται να συμβεί στο πιο hot – winter live πρόγραμμα.
Στην παρέα τους κάθε Σάββατο και Κυριακή η Kianna και η Χριστίνα Κυριάκου.
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Γιώργος Παπαδόπουλος και Θέμης ...
Backstage photos από τη φωτογράφηση  Χριστοφόρου-Παπαδόπουλου-Αδαμαντίδη-ONE! Συνεργασία - έκπληξη | Gossip-tv.gr
Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Vienna Mozart Orchestra 🎻 για πρώτη φορά στο Ηρώδειο
Verified by MonsterInsights