Καραμέλες Τσάρλεστον: Ένα ερωτικό μυθιστόρημα από την Αθηνά Μαλαπάνη και τις εκδόσεις Οσελότος

Οι αναμνήσεις αποτελούν βασικό υλικό της μυθιστορηματικής αυτής γραφής. Έτσι, η νοσταλγία αποτελεί το βασικό συναίσθημα που ξυπνά στον αναγνώστη/στην αναγνώστρια αυτό το βιβλίο.
Τρεις διαφορετικοί έρωτες με φόντο διαφορετικές ιστορικές περιόδους της Ελλάδας.

Πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας και ο ρομαντισμός στη ζωή μας; Κατά πόσο οι άνθρωποι επιθυμούν τη συμβίωση και πόσα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ανιδιοτελώς για να πετύχουν το μαζί; Πώς ο ερχομός ενός παιδιού μπορεί να επηρεάσει τη σχέση ενός ζευγαριού, ειδικά αν μια εγκυμοσύνη είναι απροσδόκητη και απρογραμμάτιστη; Πώς η μητρότητα επηρεάζει τις γυναίκες, αλλά και το ζευγάρι συνολικά, και πώς ερμηνεύεται;

Όλα αυτά και πολλά άλλα ζητήματα πραγματεύονται στο νέο ερωτικό και ρομαντικό μυθιστόρημα της Αθηνάς Μαλαπάνη, Καραμέλες Τσάρλεστον, από τις εκδόσεις Οσελότος. Πρόκειται για ένα βιβλίο με ξεκάθαρα προσωπική γραφή και αυτοβιογραφικά στοιχεία.

Στόχος της συγγραφέα είναι να διερευνήσει και να προβάλει τα συναισθήματα των ανθρώπων στο πλαίσιο των ερωτικών και οικογενειακών σχέσεων, αλλά και πώς όλα αυτά μεταβάλλονται ή διακυβεύονται λόγω του ερχομού μιας νέας ζωής ή το αντίθετο, λόγω της απώλειας, του θανάτου.

Οι ήρωες έχουν πλαστεί με ρεαλιστικό τρόπο και η συγγραφέας φροντίζει να διερευνήσει τον εσωτερικό τους κόσμο και να τους ψυχαναλύσει στον μέγιστο βαθμό.

Έτσι, οι αναγνώστες/αναγνώστριες ταυτίζονται και συμπάσχουν με τους λογοτεχνικούς ήρωες με αποτέλεσμα, μέχρι το τέλος της υπόθεσης, ο καθένας και η κάθε μία από εμάς να βγάζει τα δικά του/της συμπεράσματα και να αντλεί τα δικά του/της μηνύματα.

Ένα βιβλίο με ρομαντικά στοιχεία, έντονα συναισθήματα και πρωτότυπους κοινωνικούς προβληματισμούς, γρήγορη εξέλιξη και κατανοητή πλοκή.
Μην το χάσετε! Καραμέλες Τσάρλεστον από τις εκδόσεις Οσελότος.

Διάβασε και αυτό  ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ 25,26 & 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Μπορείτε να προμηθευτείτε το μυθιστόρημα, Καραμέλες Τσάρλεστον της Αθηνάς Μαλαπάνη:

Από το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Οσελότος

Από τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία, Πολιτεία

Σε κάθε τοπικό βιβλιοπωλείο (κατόπιν παραγγελίας)

Με προσωπικό μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα της συγγραφέα

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, Καραμέλες Τσάρλεστον, από τις εκδόσεις Οσελότος, δείτε και το κανάλι της συγγραφέα στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCqOfFjRCOFy-Igc1R64xiw

Facebook Comments Box
Verified by MonsterInsights