Η στιγμή που η Αστυνομία συλλαμβάνει τον «βιαστή με το τατουάζ» στην Αλβανία

Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται πλέον ο «βιαστής με το τατουάζ» που κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο και επιχείρησε να βιάσει ακόμα μία, η οποία γλίτωσε επειδή σταμάτησε το αυτοκίνητό της έξω από καφετέρια και φώναξε σε βοήθεια.

Το Top Channel Albania ανήρτησε βίντεο με τη σύλληψή του στο Youtube. Ο άνδρας την ώρα που τον εντόπισαν οι Αρχές, βρισκόταν σε ένα σπίτι στον Αυλώνα της Αλβανίας, είχε καταναλώσει αλκοόλ καθώς δίπλα του βρέθηκαν άδεια και γεμάτα μπουκάλια.

Σε διαμέρισμα στον Αυλώνα στην Αλβανία, όπου είχε διαφύγει, κρυβόταν ο 43χρονος «βιαστής με το τατουάζ» που κατηγορείται ότι βίασε μία γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο και επιχείρησε να βιάσει ακόμα μία, η οποία γλίτωσε επειδή σταμάτησε το αυτοκίνητό της έξω από καφετέρια και φώναξε σε βοήθεια.

Ο 43χρονος που βρίσκεται πια στα χέρια των ελληνικών Αρχών, όπως γνωστοποίησε νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, είχε μπει στο διαμέρισμα με κλειδιά, άρα ή ήταν δικό του ή κάποιου δικού του ανθρώπου.

Επιπλέον, φαίνεται ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ καθώς δίπλα του βρέθηκαν άδεια και γεμάτα μπουκάλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλβανική αστυνομία έπιασε τον «βιαστή με το τατουάζ» στη 1 τα ξημερώματα και στις 2:30 τον οδήγησε στην Κακαβιά, στους Έλληνες αστυνομικούς.

Ο 43χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ και άνευ απρόοπτου, το απόγευμα θα παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αλβανική αστυνομία τον έπιασε στη 1 τα ξημερώματα και στις 2:30 τον οδήγησε στην Κακαβιά, στους Έλληνες αστυνομικούς.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ο 43χρονος βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Διάβασε και αυτό  Φιλιώ Πυργάκη: H κηδεία και το τελευταίο χειροκρότημα στη βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού

«Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» γράφει ο κ. Θεοδωρικάκος.

Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο.

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) November 1, 2022

Facebook Comments Box
Verified by MonsterInsights