Η Κατερίνα Καινούργιου θέλει να «βγει» από την αντιπαράθεση με το Open

Μετά το τέλος της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Love It» και δεν έκρυψε την συγκίνηση της.

«Είμαι αρκετά συγκινημένη, Είπα αυτά που ένιωθα. Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Open για τη στήριξή του αυτά τα 3 χρόνια. Είναι μέσα μου αρκετά περίεργο, δεν είμαι σε φάση να πω όλα αυτά που θέλω να πω. Συγκινήθηκα από την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο αλλά και από τους συνεργάτες μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Αναφορικά με την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Έπρεπε να νοσηλευτώ για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ όλες οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Είναι αρκετά πράγματα που τελευταία με είχαν αγχώσει πάρα πολύ, είναι και προσωπικά που με έχουν αγχώσει και επαγγελματικά κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις. Στο τέλος κάνουμε ζημιά στον εαυτό μας. Έχω και ανασφάλειες και κόμπλεξ αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω».

Τέλος για την αντιπαράθεση με το Open, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως: «Θέλω να βγω από αυτό, να χαλαρώσω και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  MasterChef 2022: Οι κριτές έχουν κέφια – «Ακούστε λοιπόν επειδή είστε λίγο βαρετοί και οι δύο»
Verified by MonsterInsights