Γλυκά Νερά: Η Εισαγγελία Ανηλίκων θα αποφασίσει για την επιμέλεια της κόρης της Καρολάιν

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Ανηλίκων έχει μπει η δικογραφία με πρωταγωνιστή τον 33χρονο πιλότο που ομολόγησε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της κόρης του.

Η αρμόδια Εισαγγελία, βάση του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα, έχει τη δυνατότητα να αναθέσει την επιμέλεια προσωρινά είτε στους συγγενείς της Καρολάιν στην Αλόννησο, είτε στην οικογένεια του κατηγορούμενου στα Γλυκά Νερά.

Η κρίσιμη απόφαση αναμένεται να ληφθεί άμεσα καθώς ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική έρευνα ώστε οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες να διακριβώσουν τις συνθήκες διαβίωσης και καταλήξουν με αιτιολογημένο πόρισμα ποιο από τα δύο περιβάλλοντα είναι καταλληλότερο για μα μεγαλώσει η μικρή η οποία αυτή τη στιγμή διαμένει στην πατρική κατοικία του 33χρονου πιλότου.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις ο εισαγγελέας διατάσσει κάθε πρόσφορο μέτρο προς διασφάλιση του συμφέροντος και προστασίας του τέκνου «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, στο οποίο πρέπει να απευθύνεται εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες».

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στην παραλία – Βρέθηκε νεκρός ο δράστης
Verified by MonsterInsights