Γιώργος Τσαλίκης: Υπάρχουν κομμάτια του παζλ στην υπόθεση με τον ΣΚΑΪ, τα οποία δεν γνωρίζετε αλλά θα τα μάθετε

Για την κόντρα του με τον ΣΚΑΪ η οποία έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με φόντο την παρουσίαση του Big Brother και η οποία πλέον έχει πάρει τη νομική οδό, μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής.

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως είναι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί ενώ εξήγησε γιατί δεν έχει «κλείσει» περισσότερα πράγματα για το προσεχές διάστημα.

«Είναι οι πρώτες μέρες μετά την αλλαγή στο πρόγραμμά μου λόγω του Big Brother. Δεν έχω προλάβει να φτιάξω το πρόγραμμα και να δω τα πατήματά μου και πώς θα το κάνω. Είχα φτιάξει το πρόγραμμά μου βασισμένο στις υποχρεώσεις μου στο κανάλι. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό. Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης πρόσθεσε στην συνέχεια: «Δεν αγαπώ τις αγωγές, δεν αγαπώ τις εντάσεις, δεν αγαπώ τα δικαστήρια, αλλά μερικές φορές πρέπει να ακολουθούμε τη νομική οδό για να βρίσκουμε το δίκιο μας, όταν μας αδικούν με τόσο άκομψο και τόσο κατάφορο τρόπο. Υπάρχουν κομμάτια του παζλ στην υπόθεση, τα οποία δεν γνωρίζετε ακόμα, αλλά θα τα μάθετε. Θα σας εξηγηθεί η αντίδρασή μου και για ποιο λόγο αυτό που ισχυρίζεται το κανάλι του ΣΚΑΙ είναι κοροϊδία».

«Θα το πάω μέχρι τέλους και επειδή θα δικαιωθώ, αυτά τα στελέχη που κάνουν ότι τους καπνίσει, που δεν σέβονται κανέναν, πρέπει να μάθουν στον επόμενο Τσαλίκη να είναι πιο προσεκτικοί. Θα το πάρουν το μάθημα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γλιτώσουν», είπε επίσης ο Γιώργος Τσαλίκης.

Διάβασε και αυτό  Κατερίνα Καραβάτου: Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, πέρασα πολύ άσχημα
Facebook Comments Box
Verified by MonsterInsights