Νοσηλεύτρια έπαθε ηλεκτροπληξία – Οι απειλές της διοίκησης να μην γίνει γνωστό το περιστατικό

Ηλεκτροπληξία έπαθε χθες (20/9) μία 25χρονη νοσηλεύτρια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, που πήγε να παράσχει τις υπηρεσίες της σε ασθενείς με κορονοϊό. Η νοσηλεύτρια βρίσκεται εκτός κινδύνου στην Kαρδιολογική Kλινική.

«Είναι ένας θάλαμος που είναι σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, όπως είναι όλος ο πρώτος όροφος του νοσοκομείου. Η νοσηλεύτρια που έπαθε το ατύχημα ήταν μία πολύ καλή εργαζόμενη» είπε στο Mega η ειδική παθολόγος Όλγα Κοσμοπούλου.

«Οι ηλεκτρολόγοι για όλο το νοσοκομείο είναι τέσσερις και τρέχουν και δεν φτάνουν και ο θάλαμος αυτός ακόμα χρησιμοποιείται μετά το περιστατικό με την 25χρονη νοσηλεύτρια» είπε.

«Η διοίκηση ξέρει πολύ καλά πως είναι οι συνθήκες στους θαλάμους του πρώτου ορόφου και δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια επιδιόρθωσης. Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι ακριβώς επειδή μου ζητήθηκε να μην είμαι εδώ και να μην μιλήσω για το περιστατικόΑπειλήθηκα ότι η συνάδελφοί μου θα πληρώσουν τις συνέπειες αν το καταγγείλουμε. Όλος ο πρώτος όροφος του νοσοκομείου θέλει κλείσιμο» ανέφερε η κ. Κοσμοπούλου.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Επιστροφή στο σχολείο πώς θα γίνει πιο ομαλά η προσαρμογή μικρών και μεγάλων;
Verified by MonsterInsights