Φρίκη στην Αχαΐα: Νεκρή 44χρονη μέσα στο σπίτι της – Βρέθηκε σε κατάσταση «μουμιοποίησης»

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας γυναίκας στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, σε κατάσταση «μουμιοποίησης». Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», που επικαλείται στοιχεία από τη νεκροψία – νεκροτομή, η 44χρονη είχε πεθάνει τουλάχιστον 25 ημέρες πριν τη βρει νεκρή κάτοικος του χωριού Κάλανος του Δήμου Ερυμάνθου, που την επισκέφθηκε, καθώς ανησύχησε που δεν είχε δώσει κάποιο σημάδι ζωής.

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν ήταν δυνατόν να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου, λόγω και της απουσίας «υλικού» προς εξέταση. Στην έκθεση που συντάχθηκε αναφέρεται «απροσδιόριστη η αιτία θανάτου, αποκλειόμενων σκελετικών κακώσεων».

Η 44χρονη είχε επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της πριν από περίπου πέντε χρόνια και, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ, δεν επιθυμούσε ιδιαίτερες επαφές με τους συγχωριανούς της. Την επισκεπτόταν, ωστόσο, σε τακτά χρονικά διαστήματα ο αδελφός της, που κατοικεί στην Πάτρα.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα πάντα με το pelop.gr, φέρεται να έπασχε από βαριάς μορφής κατάθλιψη και για τον λόγο αυτό κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ όταν έγινε προσπάθεια να της παρασχεθεί βοήθεια με ψυχολόγους από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου αρνήθηκε να τους συναντήσει.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Verified by MonsterInsights