Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμα

Εξιτήριο πήρε σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμα κοριτσάκια της και οι δημοσιογράφοι την περίμεναν έξω από το μαιευτήριο. Μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη μίλησαν για την ευτυχισμένη τη στιγμή της ζωής τους, με ιδιαίτερη συγκίνηση και οι δύο.

«Σας ευχαριστούμε πραγματικά από τα βάθη της καρδιάς μας για την αγάπη σας. Νιώθουμε ότι είναι λίγο υπερβολικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί βγαίνουν καθημερινά χιλιάδες μωρά από τα νοσοκομεία, τα δικά μας δεν τα νιώθουμε διαφορετικά, αλλά πραγματικά παίρνουμε την αγάπη όλου του κόσμου και δεν έχουμε λόγια για να σας ευχαριστήσουμε. Ίσως είναι η πιο όμορφη εικόνα που έχουν αντικρίσει ποτέ τα μάτια μου στη ζωή μου -κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Είναι η στιγμή που έχουμε επιστρέψει στο δωμάτιο από το χειρουργείο και είναι η Χριστίνα με το ένα μωρό από εδώ, το άλλο μωρό από εκεί και τα θηλάζει. Δεν υπάρχει» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα, πολύ συγκινημένη, δήλωσε: «Πλέω σε πελάγη ευτυχίας. Δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε μέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι εύκολα. Όταν μου τις έδωσαν και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου».

«Με τρεις γυναίκες στο σπίτι θέλω να λιώνω σαν βούτυρο στο πάτωμα. Τρελαίνομαι, τις αγαπάω, πεθαίνω» είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Σταμάτης Κραουνάκης: Εύχομαι στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, την έχει χάσει

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: