Επιστρέφει το «Alpha Παντού» – Πότε κάνει πρεμιέρα

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει φτάσει και οι θερμοκρασίες να «χτυπούν» κόκκινο, ωστόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν σταματούν στιγμή να ρίχνουν τα προγράμματα τους στη μάχη της τηλεθέασης.

Ο Alpha, από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου θα ρίχνει, ξανά, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι, στην… αρένα την πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού «Alpha Παντού».

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha αναφέρει: «Αυτό το καλοκαίρι ταξιδέψτε Παντού με τον Alpha!

Η πρωινή εκπομπή του καλοκαιριού, επιστρέφει στον Alpha, από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι. 

Infotainment διάθεση με χαμόγελο και ισορροπημένες δόσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Πλούσια θεματολογία. Γρήγορη εναλλαγή θεμάτων για να γίνουν όμορφα τα πρωινά μας. Ειδήσεις, πρόσωπα της επικαιρότητας, ταξίδια και ενημέρωση από όλη την χώρα, με επίκεντρο την ελληνική περιφέρεια.

Ακόμα, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα με τους τηλεθεατές, όπου με την συμμετοχή τους, θα ενημερωνόμαστε για ό,τι μας απασχολεί.

Και όχι μόνο! Viral ειδήσεις, νέα της σόου μπιζ και πληροφορίες για τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας

Η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, θα γίνουν η καθημερινή μας πρωινή συντροφιά.

Μαζί τους και όλη η ομάδα ενημέρωσης του Alpha».

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Όμιλος Antenna: Μεγάλη συμφωνία με Sony Pictures Television
Verified by MonsterInsights