Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης – Κατηγορείται για μαστροπεία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του Κολωνού και τον βιασμό της 12χρονης, καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα του παιδιού και ήδη έχει προσαχθεί στη ΓΑΔΑ.

Στοιχεία της δικογραφίας από τα οποία προκύπτει ότι η μητέρα ενδεχομένως είχε σχέση με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης κόρης της οδήγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκδοση του εντάλματος σε βάρος της.

Εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία και η ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση, αναμένεται να προσωποποιήσει σε βάρος της μητέρας του παιδιού και άλλες κακουργηματικές κατηγορίες.

Η ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης κρίνοντας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι υπάρχουν ενδείξεις πως η μητέρα εξέδιδε την 12χρονη κόρη της.

«Είχαμε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη» ισχυρίζονται Μίχος και Σοφιανίδης – Μπαίνουν στη φυλακή

Κολωνός: «Είχαμε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη» ισχυρίζονται Μίχος και Σοφιανίδης – Αρνούνται τον βιασμό

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η απολογία των δύο κατηγορούμενων για την υπόθεση της 12χρονης στον ΚολωνόΜίχος και Σοφιανίδης δεν αποδέχθηκαν την κατηγορία για τον βιασμό και ισχυρίζονται ότι με το παιδί «είχαμε σεξουαλικές επαφές».

Οι κατηγορούμενοι πήραν το δρόμο προς τη φυλακή, έπειτα από απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ο οποίος θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεσης, στη σύντομη απολογία του φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το παιδί, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες, τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος σχετικά με το σκέλος της δικογραφίας που αφορά στις κατηγορίες που του αποδίδονται όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Διάβασε και αυτό  Χαλάνδρι: Η ολέθρια σχέση που οδήγησε στους πυροβολισμούς – Μυστήριο με το όπλο της δράστιδος

Ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας ομολόγησε ότι είχε συνευρεθεί με τη 12χρονη περισσότερες από μια φορές έναντι αμοιβής.

Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα χρήματα τα έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενο του.

Facebook Comments Box
Verified by MonsterInsights