Η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε την άγνωστη κόντρα που είχε με τον Στ. Κόκκοτα

Μια άγνωστη κόντρα της με τον Σταμάτη Κόκοτα, με τον οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά θα ήθελε να τα ξαναβρεί, αποκάλυψε η Μπέσσυ Αργυράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Pop Up»

« Δούλευα τότε μαζί του στα Δειλινά, έκανα show που άλλαζα συνέχεια κι έπρεπε το καμαρίνι μου να είναι ακριβώς από πίσω από τη σκηνή. Πηγαίνοντας τότε στην Ιαπωνία, γυρίζω πίσω και βλέπω μέσα τα ρούχα του Κόκοτα. Λέω παιδιά γιατί το κάνατε αυτό; Μου λένε θα πρέπει να πηγαίνετε στο άλλο καμαρίνι, γιατί ο κύριος Κόκοτας δεν μπορεί να έρχεται από το άλλο καμαρίνι. Μιλάμε τώρα ίσως και 10 μέτρα παρακάτω το καμαρίνι.

Πήγα και του μίλησα και του είπα γιατί το κάνεις αυτό, εγώ αλλάζω και παίζει με τα δευτερόλεπτα η αλλαγή μου. Κάπως έτσι ψυχρανθήκαμε γι’ αυτό το πράγμα και με στενοχώρησε».

Η τραγουδίστρια εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια το πώς συνέβη η παρεξήγηση ανάμεσά τους ενώ τόνισε πως ποτέ δεν έχει έρθει σε αντιπαράθεση με συνάδελφό της, προκαλώντας τον οποιονδήποτε που έχει συνεργαστεί μαζί της, να βγει και να το επιβεβαιώσει.

Η Μπέσσυ Αργυράκη τόνισε πως ο Σταμάτης Κόκκοτας μετά την έκκλησή της έκανε ένα βήμα πίσω και της παραχώρησε το καμαρίνι.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Η Άμπερ Χερντ έγινε μητέρα – Το μήνυμά της μέσω Instagram
Verified by MonsterInsights