Ασημακόπουλος: Δεν κάναμε κάτι στον Ηλία, αυτός μας έκανε

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έφυγε από το Survivor λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού. Στην πρώτη του συνέντευξη στο Love it μίλησε για τον Ηλία Μπόγδανο και την αλλαγή της στάσης των Amigos απέναντί του.

«Μπορεί να άλλαξε η στάση του Ηλία Μπόγδανου απέναντί μας. Ο Ηλίας τα πάει καλά με όλους και ήξερε ότι δεν θα βγει υποψήφιος και έπαιζε εκ του ασφαλούς. Μας άφησε στον πάγκο και πήγαινε μιλούσε με τον Σάκη, πράγματα που δεν τα είχε κάνει πιο παλιά. Είναι περίεργο ένας άνθρωπος να τα έχει καλά με όλους. Ο Ηλίας όταν έχασε την ασπίδα προστασίας των Amigos, ξεκίνησε να πλησιάζει τον Σάκη. Δεν κάναμε κάτι στον Ηλία, αυτός μας έκανε. Μπορεί να είναι στρατηγική να φανεί αδύναμος, ότι βάλλεται. Έτσι κι αλλιώς ήταν όλη μέρα με την Μαριαλένα και τον Σάκη, οπότε εκεί που ήταν στενοχωρημένος μπορούσε να βρει ανθρώπους να μιλήσει», λέει.

Για τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας είπε ότι αν είναι αληθινή θα συνεχιστεί μετά το τέλος του παιχνιδιού. «Η σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας μπορεί να είναι στρατηγική για να πάνε παρακάτω, να είχαν καταλάβει ότι αυτό αρέσει στον κόσμο. Αν είναι κάτι αληθινό θα κρατήσει και όταν οι κάμερες σβήσουν. Θεωρώ ότι ο Σάκης έχει παρακολουθήσει το Survivor, ξέρει πράγματα για τους στόχους, για τους ανθρώπους και πώς μπορεί να τους πλησιάσει».

Όπως είπε ο πρώην παίκτης θα ήθελε νικητή τον Κόρομι. «Ο Γιώργος Κόρομι για μένα θα ήθελα να είναι ο νικητής του Survivor, το λέω τόσο απλά, ωμά και χύμα γιατί είναι πραγματικός Survivor» είπε.

Διάβασε και αυτό  Κικίλιας – Μπαλατσινού βάφτισαν το γιο τους στην Πάτμο
Facebook Comments Box
Verified by MonsterInsights