Ανατροπή στον Ολυμπιακό – Έκπληξη Μαρτίνς, «διώχνει» ξένο άσο

Ολυμπιακός: Μετά την περυσινή κακή σεζόν του ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έβαλε τον εαυτό του σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ολυμπιακός, ως όφειλε, τον αντάμειψε με νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τα σημαντικά γκολ που είχε βάλει κόντρα σε Κράσνονταρ και ΑΕΚ (τελικός κυπέλλου).

Κι εκεί που στο λιμάνι περίμεναν την… έκρηξη, τζίφος. Ο Σέρβος έδειξε να επαναπαύεται στις… δάφνες εκείνων των γκολ και της αποθέωσης που γνώρισε. Η πτώση στην απόδοσή του ήταν μεγάλη. Είτε έπαιζε βασικός (κυρίως τότε), είτε έμπαινε ως αλλαγή ήταν κακός. Πολλές φορές ήταν αρνητικός…

Κι επειδή ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δίκαιος, του… πέταξε το γάντι. Του έδωσε να καταλάβει πως αν δεν τον πείσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία θα πρέπει να αναζητήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει ως δανεικός. Όπως φάνηκε, ο Λάζαρ το πήρε το μήνυμα. Μπορεί να μην θάμπωσε στην προετοιμασία αλλά έδειξε να αντιλαμβάνεται τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε. Έδειξε να ξυπνάει. Έδειξε ότι θέλει να μείνει και πως θα το… πάρει αλλιώς.

Όταν άρχιζε η φετινή προετοιμασία ο Λάζαρ ήταν στο 50-50 με τον Νίκολα Τσούμιτς. Όποιος ήταν καλύτερος θα έμενε. Τόσο απλό, τόσο ξεκάθαρο. Ο Τσούμιτς έκανε φιλότιμη προσπάθεια. Ήταν αρκετά καλός. Απλά ο Ραντζέλοβιτς υπερτερεί σε εμπειρία στην ομάδα και αφού το πήρε στα σοβαρά, κέρδισε έναν ακόμα… γύρο στον Ολυμπιακό. Αντιθέτως ο Νίκολα πιθανότατα θα δανειστεί κάπου.

Όσον αφορά στον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος ακόμα προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό, είναι Έλληνας και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να… θυσιάσει ένα Ελληνόπουλο για να κρατήσει και τους δύο Σέρβους… Και πολύ καλά κάνει ο Ολυμπιακός. Η μπάλα πια είναι στα πόδια του Μάριου να γίνεται αυτός που ξέρουν όλοι ότι μπορεί να γίνει…

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: