Ακραίο bullying: «Όλοι σε θέλουν νεκρό» έγραψαν στο σπίτι φοιτητή – Αναγκάστηκε να αλλάξει σχολή και πόλη

«Όλοι σε θέλουν νεκρό» έγραψαν στον τοίχο του σπιτιού 23χρονου φοιτητή, θύμα bullying συμφοιτητών του, όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο 23χρονος Βασίλης, που έφτασε στο σημείο να θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του, είχε μιλήσει δημόσια για το bullying που υφίστατο από συμφοιτητές του όταν ήταν στο ΕΚΠΑ.

Όμως, παρά το γεγονός ότι μίλησε δημόσια για τον εκφοβισμό που δεχόταν, ο εφιάλτης του δεν τελείωσε ακόμα καθώς, άγνωστοι του έγραψαν στο σπίτι του στην Πάτρα -όπου σπουδάζει πια- με σπρέι «Όλοι σε θέλουν νεκρό», μία φράση που ακουγόταν στο άκρως σοκαριστικό και κακοποιητικό τραγούδι το οποίο είχαν γράψει για εκείνον οι συμφοιτητές του. Το τραγούδι μέχρι και πριν ενάμιση μήνα υπήρχε ακόμη δημόσια ανεβασμένο στο YouTube, παρόλο που είχαν κινηθεί οι νομικές διαδικασίες και ο Βασίλης είχε καταγγείλει προ μηνών την υπόθεση στις Αρχές. Το βίντεο αυτό πλέον είναι ιδιωτικό, αλλά ακόμη δεν έχει κατέβει από το διαδίκτυο.

Το σύνθημα που έγραψαν στον τοίχο του φοιτητή

Ο 23χρονος δηλώνει στα «Φοιτητικά Νέα» ότι λόγω των απειλών που δεχόταν από συμφοιτητές του και την μεγάλη καθυστέρηση των Αρχών να προχωρήσουν την υπόθεση με την ταυτοποίηση, μετά την μήνυση που κατέθεσε, αναγκάστηκε να αφήσει τη σχολή του και να αλλάξει Πανεπιστήμιο χρησιμοποιώντας το 10% με τις πανελλήνιες.

Μετά από όλο αυτό το διάστημα και τον φοιτητή να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, σε νέα πόλη, νέο πανεπιστήμιο, μακριά από τα άτομα που του ασκούσαν ακραίο bullying καταγγέλλει ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα «ξυπνώντας βλέπω γραμμένο σε τοίχο του σπιτιού βαμμένο με κόκκινο σπρέι το “όλοι σε θέλουν νεκρό”» όπου όπως λέει ο ίδιος «είναι στίχος απ’ το τραγούδι των “συμφοιτητών”».

Διάβασε και αυτό  Πανελλαδικές – To θολό τοπίο των επόμενων εξετάσεων

Όπως λέει ο φοιτητής κατέθεσε μήνυση αρχές Οκτωβρίου κατά γνωστού ατόμου αυτή τη φορά αλλά δεν έχει προχωρήσει η υπόθεση, όπως δεν έχει προχωρήσει και η διαδικασία της ταυτοποίησης από μέσα Μαρτίου που κατατέθηκε.

«Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά, όταν αποφάσισα να μιλήσω δημόσια για όλα όσα μου έχουν συμβεί δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν μετανιώνω για τίποτα απ’ όλα όσα είπα και έκανα. Εμένα δεν με σέβονται ας σεβαστούν τουλάχιστον την οικογένεια μου. Μετά από αυτό το να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας σε εξωτερικούς χώρους του σπιτιού είναι αναπόφευκτο», έγραψε στα social media ο 23χρονος ποστάροντας και σχετική φωτογραφία.

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: