Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 29χρονης από την Ιεράπετρα – Βρέθηκε σε παρακείμενη εγκαταλελειμμένη οικία

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της Τίνα-Καρολίνα Λοϊτενέγγα, 29 ετών η οποία όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, έληξε σήμερα, 17 Ιουνίου 2021 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Τίνα-Καρολίνα Λοϊτενέγγα εντοπίστηκε στην περιοχή Γαλήνη στην Ιεράπετρα, κατόπιν της άμεσης κινητοποίησης των τοπικών αστυνομικών αρχών, που άμεσα προέβησαν στην αναζήτησή της, με την συνδρομή της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Να σημειωθεί πως για τον εντοπισμό της Τίνα-Καρολίνας κινητοποιήθηκαν, η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), η Πυροσβεστική και τοπικές εθελοντικές ομάδες.

«To Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στην Τίνα-Καρολίνα Λοϊτενέγγα και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί», όπως αναφέρει η οργάνωση.

Σύμφωνα με το Neakriti.gr η Τίνα – Καρολίνα Λοϊτενέγγα, βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, καλά στην υγεία της, να κοιμάται σε αυλή εγκαταλελειμμένης οικίας κοντά στο σπίτι της.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Ο δήμος Ιλίου τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη δίνοντας το όνομά του στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: