Νέο επεισόδιο σε Λύκειο – Μαθητές επιτέθηκαν σε καθηγητές

Νέο επεισόδιο διαδραματίστηκε σε λύκειο του Αγρινίου, με μαθητές να γρονθοκοπούν καθηγητές. Και χθες, στο ίδιο σχολείο, υπήρξε ένταση που είχε να κάνει με τις εκλογές για το 15μελές.

Σύμφωνα με το agriniotimes.gr με το τέλος των μαθημάτων της ημέρας, μαθητές αλλά και εξωσχολικοί κινήθηκαν απειλητικά στην εξώπορτα του Λυκείου εναντίον καθηγητών.

Λίγο μετά τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα κάποιοι μαθητές γρονθοκόπησαν καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Επικράτησε πανικός, νεύρα ενώ υπήρξαν και απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς άλλους μαθητές και συγκεκριμένα σε μαθήτρια.

Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία και η κατάσταση μετά από ώρα εκτονώθηκε. Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια μιας και οι γονείς που έτρεξαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον μαθητών που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.

Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη μιας και οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή αλλά είναι θέμα χρόνου η προσαγωγή τους μιας και είναι γνωστοί.

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «The Bricklayer»
Verified by MonsterInsights