15 τα παιδιά που νοσηλεύονται με συμπτώματα μικροβιακής ίωσης – Έλεγχος για να διαπιστωθεί τι συνέβη

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης 15 παιδιά τα οποία παρουσιάζουν συμπτώματα μικροβιακής ίωσης δηλαδή πυρετό, γαστρεντερικές διαταραχές και αφυδάτωση.

Τα παιδιά είναι ηλικίας από εννέα μηνών έως 3,5 ετών.

«Προχθές μεταφέρθηκε από τη Ναυπακτία στο “Καραμανδάνειο” ένα παιδί με συμπτώματα μικροβιακής ίωσης, ενώ μέχρι χθες το βράδυ μεταφέρθηκαν από την ίδια περιοχή άλλα έξι παιδιά με παρόμοια συμπτώματα» υπογράμμισε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης.

«Έπειτα από λίγες ώρες μεταφέρθηκαν από τη Ναυπακτία στο “Καραμανδάνειο” άλλα οκτώ παιδιά με τα ίδια συμπτώματα, ενώ δύο από τους μικρούς ασθενείς νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας» συμπλήρωσε.

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας επίσης επεσήμανε πως «στα παιδιά παρέχεται η κατάλληλη ιατρική φροντίδα και θεραπευτική αγωγή, ενώ προχωρά ο εργαστηριακός έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία που προκάλεσε τα προβλήματα υγείας στα παιδιά».

Facebook Comments Box
Διάβασε και αυτό  Θεσσαλονίκη: 6 οβίδες σε εργοτάξιο – Ήταν μάλλον αποθήκη πυρομαχικών του Β’ Παγκοσμίου
Verified by MonsterInsights