Σασμός – Spoiler: Θα διαβάσει τελικά η Αργυρώ το γράμμα που έγραψε ο Αστέρης;

Ηώρα που όλοι περίμεναν έφτασαν. Η Αργυρώ στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» που θα προβληθεί στις 21:00 έχει στα χέρια της το γράμμα που έγραψε για αυτή ο Αστέρης. Θα το διαβάσει;

Η Καλλιόπη καταρρέει υπό το βάρος των μυστικών που κουβαλά. Η Αργυρώ είναι έξω από το δικαστήριο με τον Άγγελο και τη Βασιλική και της τηλεφωνεί ο Σταύρος να τη ρωτήσει πως εξελίχθηκε η διαδικασία. Όταν κλείνει το τηλέφωνο την πλησιάζει η Βασιλική και της δίνει το γράμμα που έγραψε ο Αστέρης.

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη, συναντά ωστόσο την άρνησή της. Θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη; Ο Καραπάνος και η Στέλλα συζητούν για τη Σεμίνα.

Η Στέλλα τον ρωτά εάν την έχει εντοπίσει και σε ποια φάση βρίσκονται οι έρευνες που κάνει ο Καραπάνος, προκειμένου να τη βρουν για να καταθέσει όσα είδα τη στιγμή του φόνου.

Ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει.

Ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη.

Ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί. Την ίδια στιγμή, ένας νέος έρωτας ανθίζει μεταξύ δύο ηρώων, και ο ένας θα δει τον άλλο όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα

Η σειρά του Alpha «Σασμός» προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: